Egy bolond négyet csinál - ponyvakabaré Nagykaposon

2023. május 19-án, pénteken 18.00 órai kezdettel kerül sor az Egy bolond négyet csinál című ponyvakabaréra a Stand Up Brigád és a Bethlen Téri Színház előadásában a nagykaposi Városi Művelődési Központban.

Az Egy bolond négyet csinál ponyvakabaré, a Bethlen Téri Kabaré sikeres receptje alapján készült. Végy egy legendás kabarészerzőt - Rejtő Jenőt – porold le egy klasszikus jelenetét, fűszerezd egy ügyetlen bűvésszel, csipetnyi stand up comedyvel, kortárs jelenetekkel, és jó adag zenés paródiával! Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát, és máris kész a ponyvakabaré.

A színpadra lépő bolondok között találjuk az est konferansziéját, Beleznay Endrét, a Rádiókabaré humoristáit, Ürmös Zsoltot és Szép Bencét, valamint a Karinthy-gyűrűs parodistát, Éles Istvánt.

A kabaré előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand up comedy műfajának legjobb pillanatait. Ezért minden korosztály számára remek szórakozási lehetőséget biztosít.

A mű modern jelenetekkel, sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal és zenés paródiával szórakoztatja az érdeklődőket!

A belépőjegy ára elővételben 10 euró, míg a helyszínen 12 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az előadásra.

 

A jeleneteket írták

Éles István
Rejtő Jenő
Ürmös Zsolt
Varga Ferenc József

Zene

Polgár Péter

Szerkesztette

Ürmös Zsolt

ATEMPO.sk