II. Sörfeszt Dunaszerdahelyen - részletes program

II. Sörfeszt Dunaszerdahelyen - részletes program

2023. június 23-án és 24-én, pénteken és szombaton rendezik meg a II. Sörfesztet, ahol ahol a finom sörök, ételek és minőségi élő koncertek párosítása hozza meg a nagyszerű hangulatot az igényesen kialakított fesztiválhelyszínen, ami nem más, mint a dunaszerdahelyi vásártér.

Idén a Kalapács nagykoncertje mellett részt vehetünk - többek közt - Nemazalány x Sofi, DR BRS, Kiss Kevin, Cornfield Kids és az Afium fellépésein is.

Ezt a különleges rendezvényt évről évre megrendezik Csallóköz szívében. Lehetőség nyílik számos kézműves sörfőzde finomságának kóstolására, de a közkedvelt cseh klasszikusok sem maradhatnak ki a 20-as csaplistánkról, mindezt egyedi fesztivál pohárból fogyaszthatjuk.

A koncertek mellett izgalmas programokkal várják a látogatókat, akár a gyorsaságunkat is összemérhetjük a sörivó-bajnokságon.

Gyere és kóstolgass te is újhullámos kézműves söröket, cseh klasszikusokat, finom helyben készült ételeket és add át magad a koncertélménynek!

- üzenik a szervezők.

A csupán az egyik napra szóló belépőjegy ára elővételben 9 euró, míg a helyszínen 11 euró. A fesztivál mindkét napjára belépést biztosító jegyek elővételben 16 euróba, míg a helyszínen 20 euróba kerülnek.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a fesztiválra.

 

Program

Június 23. (péntek)

18.30 Cornfield Kids
20.30 Nemazalány x Sofi
21.30 DR BRS
23.00 DJ Easyrider 72

Június 24. (szombat)

18.00 Afium
20.00 Kalapács
21.30 Kiss Kevin
22.30 Dj Kopi

ATEMPO.sk