Beugró - a népszerű improvizációs műsor Dunaszerdahelyen

2023. május 12-én, pénteken 20.00 órakor rendezik meg a népszerű improvizációs műsort, a Beugrót a dunaszerdahelyi NFG klubban.

Szereted a színészkedést és a színházat? Ismered a Beugró TV műsort? Egyszerűen könnyed szórakoztatást keresel, ami kikapcsol és megnevettet? Ha az állítások egyike igaz rád, itt a helyed. Eljött az ideje, hogy újra színpadra kerüljön a Beugró.

- tudatják az esemény szervezői.

A Beugró egy szituációs színházi játék, ahol a játékosoknak spontán helyzeteket kell improvizálniuk a pillanat izzasztó hevében. A színészgárda rögtönözötten játszik el egy adott szerepet, amelyből egy humoros, de akár elgondolkodtató jelenet is létrejöhet. A szituációk gyorsan változnak, így mind a nézőnek, mint a játékosnak résen kell lennie. Ami biztos, hogy a sokszínű történetek váratlan kikerekedése, példátlanul szórakoztató erővel bír.

A műsorban öt bátor színész vesz részt: Bukovsky Dorottya, Gál Sára, Béhr András Bertalan, Németh Levente és Kollár Bálint.

Most itt a lehetőség, hogy Te is kipróbáld magad! A program keretein belül, akárki kedve szerint csatlakozhat a játékhoz és szárny próbálgatva részt vehet a Beugróban. Ha rendelkezel színészi hajlamokkal, szívesen nevetsz önmagadon és társaidon, elő akarod piszkálni a legbelül lakozó DiCapriót, itt az idő! Szólj a barátoknak, családnak és a szomszédságnak, hogy ugorjanak be egy hideg sör mellett élvezni a játékot, és akár próbálják is ki magukat! Hívd el őket, hogy, mint az ügyes táncosnő használják e lehetőséget ugródeszkának a színészet világába, vagy csak gond felejtve élvezzék a színpadi parádét!

- üzeni a rendezőség.

A belépődíj tetszőleges. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők az improvizációs játékokra.

 

Közreműködnek

Bukovsky Dorottya
Gál Sára
Béhr András Bertalan
Németh Levente
Kollár Bálint

ATEMPO.sk