A Depeche Mode Pozsonyban is koncertet ad

2023. május 28-án, vasárnap 20.00 órakor kezdődik a Depeche Mode koncertje a pozsonyi Nemzeti Futballstadionban.

A 42 éve működő, kultikus brit zenekar a Memento Mori című világkörüli koncertsorozat keretében jön a szlovák fővárosba.

“Az új lemezen a világjárvány korai szakaszában kezdtünk el dolgozni, a témákat közvetlenül az aktuális időszak ihlette. Fletch halála után úgy döntöttünk, folytatjuk, mert biztosak vagyunk benne, hogy ő is ezt akarta volna, és ez valóban plusz jelentést adott a projektnek”

- mondta Martin Gore, a zenekar multiinstrumentalista vezetője.

A Memento Mori a Depeche Mode 19. turnéja lesz, és több mint öt év szünet után térnek vele vissza. A zenekar legutóbbi fellépéssorozata, a 2017-2018-as Global Spirit volt az addigi leghosszabb turnéjuk, a csapat 130 fellépésen összesen több mint 3 millió rajongó előtt játszott Európa-szerte és Észak-Amerikában, amivel az év egyik legnagyobb bevételt hozó turnéját produkálták.

A mintegy 35 milliós rajongótáborral rendelkező zenekar eddigi stúdióalbumai több mint húsz ország slágerlistáján jutottak a Top 10-be. Több mint 100 millió eladott albummal a Depeche Mode minden idők egyik legnépszerűbb elektronikus zenekara.

A belépőjegy ára 89 euró, 185 euró és 200 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

ATEMPO.sk