Egy csók és más semmi - a Pesti Művész Színház zenés vígjátéka Diószegen

2023. május 21-én, vasárnap 19.00 órakor kezdődik a Halász Imre - Eisemann Mihály - Békeffi István szerzőtrió Egy csók és más semmi című, kétrészes zenés vígjátéka a Pesti Művész Színház előadásában a diószegi Inovatechben.

Dr. Sáfrány ügyvéd legszívesebben válóperes ügyeket vállal: ügyfelei főleg tehetős asszonyok, akik vagy válni akarnak, vagy pont ellenkezőleg, nem akarnak válni. Az ügyvéd bármire kész egy jó perért, szenvedéllyel űzi szakmáját – ha már ő maga nem válhat el a feleségétől, legalább mások szabadulhassanak a házasságuktól.

Feleségének barátnője, a fiatal és roppant csinos Annie felkeresi Dr. Sáfrányt, ám az ő ügye egészen elképesztő, s az indok és a bizonyítékok egy igen különös válópert sejtetnek. Sáfrányéknál azonban nemcsak a kliensek, hanem a háziak magánélete is viharos: a cselédjüknek, kisbabája született, de az apa kilétét a lány nem hajlandó elárulni. Az ügyvéd hosszas faggatását egyre nehezebben tűri, ezért végül a telefonkönyvben keres apajelöltet, noha az igazi apa egészen közel van.

A válóperek és az apasági kereset, a családi és más családok életének bonyodalmai fergeteges vígjátékká dagadnak, mindenkinek akad párja és a gyereknek új papája – vagy inkább mamája? A kulcs az ismeretlen Schőn Tóni kezében van.

A belépőjegy ára 16 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Szereplők

Annie - Fogarassy Bernadett
Sándor - Egyházi Géza
Dr. Sárkány - Straub Dezső
Schőn Tóni - Lengyel Eleonóra
Péter - Straub Péter
Rozi - Oszter Alexandra
Kulhanek elnök - Fogarassy András / Bodrogi Attila
Robicsek - Benedek Gyula
Robicsekné - Sáfár Anikó
Zöldhelyiné - Dobos Erika

Alkotók

Straub Dezső - rendező
Barta Gábor vezette zenekar - zenei aláfestés
Húros Annamária - díszlet és jelmez
Ullmann Kriszta - koreográfia

ATEMPO.sk
Fotó: Pesti Művész Színház