A Hollywood Vampires nagykoncertje Besztercebányán - ELMARAD!

A Hollywood Vampires nagykoncertje

ELMARAD! 2023. július 20-án, csütörtökön este kezdődik az Alice Coopert, Johnny Deppet, az Aerosmith’s-ből Joe Perryt és Tommy Henriksent gitárost tömörítő Hollywood Vampires nagykoncertje a besztercebányai amfiteátrumban.

A The Doors, a Love, az AC/DC és a többi klasszikussal, valamint természetesen Alice Cooper és Aerosmith slágereivel a Hollywood Vampires-t 2018-ban a „legjobb előadásnak” választották a londoni Wembley Arénában.

A „Rise” című stúdió albumukon „véresen komoly” lázadó muzsikájukkal tisztelegnek a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt. A járvány miatt 2020-ra tervezett turnéjukat el kellett halasztaniuk, de amint lehetőség nyílt, ismét elkezdtek közösen zenélni. A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak. The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt.

A Hollywood Vampires 2023-as turnéja előtt a frontember, Alice Cooper így nyilatkozott:

“Már három éve, hogy a Vampires turnézott. Alig várom már, hogy visszatérhessek a srácokhoz, nagyon szeretek ebben a bandában lenni. A zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, és a zenekar történetesen az egyik legjobb banda a környéken!

Jó lesz látni Johnnyt, Joe-t, Buck-ot és Chris-t és a többi srácot. Zárd be az ajtókat, tedd magad köré a fokhagymát, mert jönnek a Vámpírok!”

A formáció előtt az Eclipse és a Beast in Black lép színpadra.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

14.00 kapunyitás
16.00 nézőtér nyitás
16.30 - 17.20 ECLIPSE
18.00 - 19.20 BEAST IN BLACK
20.00 - 22.00 HOLLYWOOD VAMPIRES

ATEMPO.sk