Eredményesen és elégedetten - Pál Feri atya előadása Garamszentgyörgyön

Eredményesen és elégedetten - Pál Feri atya előadása Garamszentgyörgyön

2023. október 28-án, szombaton 18.00 órakor tartja Eredményesen és elégedetten című előadását Pál Ferenc, közismertebb nevén Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, motivációs előadó, író a garamszentgyörgyi kultúrházban.

Pál Ferenc papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia ‑ teológia ‑ mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat. A közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati ‑ házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed.

Pál Ferenc katolikus papként is fontosnak tartja, hogy az előadásai mindenkinek szólhassanak: bárki bejöhet, nem kell semmi elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.

A fiatalok számára érzékeny témaválasztás és a sajátos előadásmód következtében a kezdetben többnyire csak katolikus fiatalokat vonzó előadások rövid idő alatt igen népszerűek lettek. A hallgatóság mára életkori és vallási tekintetben is heterogénnabbá vált.

A belépőjegy ára 5 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az előadásra.

 

"Az a mondat ugyanis, hogy a boldog emberek többször élnek át pozitív érzelmeket, mint a boldogtalanok, nem azt jelenti, hogy egyesek szerencsések, mások pedig szerencsétlenek, és erre reagálunk örömmel vagy bánattal. Sokkal inkább arról van szó, hogy az elégedettség, a szubjektív jóllét szoros összefüggést mutat az érzelmi intelligencia minőségével, vagyis hogy többek között hogyan bánunk a saját érzelmeinkkel. A boldog emberek azért élnek át több pozitív érzést és érzelmet, mert ezeket tudatosítják magukban, elmélyítik, ápolják, gondozzák és nevelik ..."

ATEMPO.sk
Fotó: kult13.hu