Nézd a csillagokat – a Kiss Zenészek és a Couple's Chords koncertje Ipolybalogon

2024. június 14-én, pénteken este a Kiss Zenészek adnak koncertet Ipolybalogon, a Korona Panzió előtt. Vendég a Couple's Chords formáció Somorjáról.

„Már hagyománnyá vált, hogy minden évben visszatérünk Ipolybalogra, ahonnan indultunk és együtt álmodoztunk a jövőről.” – mondják a fiatal zenészek, akik ezúttal is készülnek meglepetésekkel.

A belépés ingyenes.

Program

19.00 Couple's Chords
20.30 Kiss Zenészek

 

 

A 2013-ban Ipolybalogon alakult kamarazenekar az évek során számos könnyűzenei rendezvényen vett részt a Felvidéken és Magyarországon egyaránt. Visszajáró fellépői a Gombaszögi Nyári Tábornak, de zenéltek már a kapolcsi Művészetek Völgyében is. Az együttes 2021-ben aranysávos besorolást ért el a Pannon UniFesten, 2023-ban pedig abszolút győztesként végzett a 9. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlén és a Tompa Mihály Országos Versenyen is. Különdíjjal tértek haza az öröm a zene Kárpát-medencei döntőjéről. A zenekar repertoárjában főként saját szerzemények szerepelnek, azonban előszeretettel visznek színpadra ismert dalfeldolgozásokat is.

A zsűrit is megkönnyeztették a Kiss Zenészek – az Öröm a zene díjazottjaival beszélgettünk

„Mi nem csak egy nyári zenekar vagyunk” - Tíz kérdés a tíz éves tompagyőztes Kiss Zenészeknek (+FOTÓK)

PREMIER: Nyári színek, nyári hangulat, nyári sláger – Budapesten forgott a Kiss Zenészek legújabb klipje, a LELKI SZEMETES (VIDEÓ)

ATEMPO.sk