Világok násza – Szvrcsek Anita lemezbemutató koncertje Komáromban - ELMARAD!

ELMARAD! 2024. június 28-án, pénteken 19.00 órakor Világok násza címmel Szvrcsek Anita lemezbemutató koncertjére kerül sor Komáromban, az Egressy Béni Városi Művelődési Központ Kiss Péntek József Kamaratermében.

A belépőjegy ára 14 euró.

Világok násza – Hamarosan jön Szvrcsek Anita első lemeze (INTERJÚ)

Komárom ismert színésznőjéről, Szvrcsek Anitáról köztudott, hogy nem csak kiváló színész, hanem kiemelkedő tehetséggel megáldott énekes is. Számos zenekarral énekelt együtt – egy hosszabb kihagyás után most újra színpadon, énekes előadóművészként láthatjuk és hallhatjuk őt.

Zenekarával mutatja be a Világok násza című albumát. A koncerten elhangzanak magyar, spanyol, angol, francia örökzöldek, ismert latin dallamok, sanzonok és jazz feldolgozások is. Elhangzanak -többek közt Sting, Piazzolla, Nina Simone, Dés László és Katona Klári dalai is.

 

Szvrcsek Anita Kvintett

 

„Ha zenét hallgatok vagy énekelek, olyan leszek mint egy kubista festmény – hatalmasra nőnek a füleim és a szívem.” – mondja Szvrcsek Anita.

MOST ÉRKEZETT: A Nemzetközi Jazznap előtt mutatta be Jazz Quintetjét Szvrcsek Anita

A koncert az elegancia, a szabadság, a melankólia és a játékosság különleges elegye a művésznő kivételes énekhangja és remek zenekara kíséretében.

A zenekar tagjai - Szvrcsek Anita Kvintett

Szvrcsek Anita – ének
Farkas Attila – zongora
Szajkó Nándor – gitár
Adrian Sajko – nagybőgő
Rácz Zoltán – cselló
Fazekas Tamás – dob

ATEMPO.sk
Fotó: Bárány János / ATEMPO.sk