JazzOn! fesztivál Balassagyarmaton

2015. december 29-én és 30-án első ízben kerül megrendezésre JazzOn! fesztivál Balassagyarmaton, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. A napijegyek ára 1200 forint, amely 300 forint értékű italvásárlási kupont tartalmaz. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők egy vidám hangulatú óévbúcsúztatóra.

Program

December 29., kedd

19.00 Peet Project

A zenekar 2008-ban indult, a következő évben elnyerték a III. Jazzy Dalverseny fődíját. 2010-ben depütált albumukon Pély Barnabás is közreműködött. A Turn You On nevű második lemez nyitó felvétele, a Does The Music Turn You On a tengerentúli smooth jazz rádiók slágerévé vált, amelyet követően a helyi fesztiválok szervezői is felfigyeltek rájuk. A Peet Project 2013-ban a floridai Seabreeze Jazz Festival és a Catalina Island JazzTrax vendége volt, utóbbi helyről elhozták "Az év felfedezettje" díjat. Ezzel egyidőben jelent meg Overseas lemezük, és immár itt a legfrissebb, Love című is. Az új album Jazz&Wine című száma a Billboard Smooth Jazz Top30-ban szerepel! Balassagyarmati fellépésüket követően hamarosan újra Floridában, utána Mallorcán a Smooth Jazz Fesztiválon szerepelnek.

December 30., szerda

19.00 Váczi Eszter Quartet

A Váczi Eszter Quartet megalakulása után hosszú idő telt el, amíg az első nagylemezt kiadták. A 2002-ben alakult együttes első albuma, a Vissza hozzád 2011-re platinalemez lett. Esztert ismerhetjük a Geszti Péter által jegyzett Jazz+Az tagjaként, ám mások a Szörpből is emlékezhetnek rá. A balassagyarmati JazzOn! színpadára a tőlük megszokott eleganciát és lélekmelegítő stílust hozzák el.

FACEBOOK ESEMÉNY

ATEMPO.sk