Piramis évek - Révész Sándor és Závodi János koncertje Érsekújvárban

2016. október 8-án 19 órától Érsekújvárban, a Milénium Sportcsarnokban ad koncertet Révész Sándor és Závodi János Piramis évek címmel. A legendás zenekar egykori énekese és szólógitárosa néhány dal erejéig újra az eredeti hangon szólaltatja meg az ismert dalokat. 

Vendég a naszvadi História zenekar és a nagymegyeri NowEmber. Belépő elővételben 12 euró, a helyszínen 15 euró. Mindenkit szeretettel várnak. 

Program

18.00 Kapunyitás
18.00 NowEmber trió éjfélig a bárban
19.00 História
20.00 Révész Sándor és Závodi János

 

A 2016-os turné hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. A két zenei Ikon fiatal tehetséges „szövetségesekkel” lép színpadra:

Horváth Ákos – gitár, vokál
Nagy Gergő – gitár
Megyaszay István-Megya – basszusgitár
Delov Jávor - dob

A Piramis a 70-es évek második felének, és a 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára. Mert a múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét ígér a koncertsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása.

FACEBOOK ESEMÉNY

ATEMPO.sk