JETLAG – bemutatjuk az idei Nagy-Szín-Pad! versenyzőit

Május 2-től újra fesztiválhangulat költözik az Akváriumba. Ötödik alkalommal indul útjára a koncertező előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad!

Bemutatjuk a fellépő zenekarokat. Elsőként jöjjön a JETLAG.

A Molnár Tamás és Czoller Bence által 2016-ban alapított lírikus elektropop zenekar már a bemutatkozó bulijával megtöltötte az Akvárium Klub Kishallját, de pályafutásuk során telerakták az A38 Hajó koncerttermét, megnyerték maguknak az összes jelentősebb magyar fesztivál közönségét, és 2018. februárjában látványos, nagy sikerű lemezbemutatót tartottak az Akváriumban.

 

 

A JETLAG olyan produkciót tett színpadra, amely megszólalásában és látványban is egyedülálló és újszerű a magyar könnyűzenében. A zenekar sztorija a repülés köré épül: színpadi showjukban stewardessnek öltözött táncosokkal, tematikus vizuállal és látvánnyal dramaturgiailag is utalnak arra, hogy a néző nem csupán egy koncertre, mint inkább egy repülőútra vált jegyet, pontosabban boarding pass-t.

 

 

Dalaik sorra a rádiós chartok élmezőnyéig jutottak. A Karszalagok klipje bejutott a 2. Magyar Klipszemle "Legjobb alakítás" kategóriájának shortlistjére, tehát a legjobb 5 pályamű között szerepelt sikerrel. A JETLAG első albuma, a Check-In 2018. februárjában jelent meg, rajta olyan közönségkedvencekkel, mint a Karszalagok, a Keresem a bajt, a Repül az idő, a Sziluett, vagy az Égen át, amelyben MARGE vállalt vendégszereplést.

 

 

A formáció állandó billentyűse a felvidéki származású Demkó Matyi.

ATEMPO.sk / Nagy-Szín-Pad