ByeAlex és a Slepp – bemutatjuk az idei Nagy-Szín-Pad! versenyzőit

Május 2-től újra fesztiválhangulat költözik az Akváriumba. Ötödik alkalommal indul a koncertező előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad!

Bemutatunk egy újabb zenekart, ezúttal a ByeAlex és a Slepp-et.

A ByeAlex és a Slepp alakulása nagyjából 2015 nyarára tehető. Alex már előtte is zenekarával járta az országot, de egyre világosabb lett számukra, hogy a ByeAlex, mint önálló zenekari név, nem állja meg a helyét. Két tag cseréjével így, Márta Alex (ének, szájharmonika), Szeifert Bálint (basszer, vokál), Schnellbach Dávid (szólógitár), Fekete Balázs (dob), és Tóth Gésa Zoltán (gitár) ötösében megalakult a ByeAlex és a Slepp.

 

 

Már 2015 őszén sikereket értek el Még mindig című dalukkal, ami mai napig a rádiók egyik kedvence. A nótát sorra követték egyéb közönségkedvencek, mint a Lotfi Begivel közös Bababo, vagy a Pixával megírt Részeg, illetve a mostani újdonság, a Lábas Viki közreműködésében előadott Menned kéne.

 

 

A Slepp persze nem dobta el a régi ByeAlex klasszikusokat sem, ezért olyan dalok is halhatóak a koncertrepertoárban, amelyek Alex 2011-15 közötti munkáinak eredményei, mint a Fekete, vagy az Az Én Rózsám.

 

 

Alex tudja, hogy egyéb közéleti szereplései miatt mindig is különc lesz a zeneiparban, de a Sleppel karöltve hisznek a zenéjükben, amelyet megállás nélkül fejlesztenek, és a közönségük iránti tisztelettel játszanak mindenhol. 

ATEMPO.sk / Nagy-Szín-Pad