A The Butchers felturbózva újra kiadta debütáló lemezét - Train to freedom

The Butchers

A somorjai The Butchers zenekar első Train to freedom című lemeze, amely 2013-ban jelent meg, 5 év után újra kiadásra került. A lemez kozmetikai javításokon esett át: a dalok új mixet és masteringet kaptak, valamint az első 5 trackhez újra rögzítették a vokálokat és a húros hangszereket. A dobok, amelyeket 2013-ban Petrákovics Zoltán a zenekar első dobosa játszott fel, változatlanul megmaradtak eredeti verziójukban.

A zenekar célja az volt, hogy javítson az album hangzásán, mivel a rögzítésekor még nem volt elegendő anyagi forrásuk, így akkor még mindent saját kezűleg játszottak fel. 2017-ben a zenekar újra nekiállt, de ezúttal már Galántán a Gila stúdióban, Szabó Ádám hangmérnök felügyelete alatt.

 

 

A banda 3 számot is levett a debütáló albumuk újrakiadásáról (Don`t disappear, Under the sky és Summer time), bónusz anyag ként viszont hozzá lett téve az In love with fire és a One day félakusztikus verziói, amelyeket 2016-ban rögzítettek. Ezek a dalok további 3 számmal felkerültek a Szlovák Blues Szövetség NO.12 számú válogatás lemezére is, valamint megtalálhatóak a zenekar youtube oldalán is Live from rehersal room címmel. Ahogy a cím is mutatja a számok élőben voltak rögzítve.

 

 

A Train to freedom debütáló lemez újrakiadása április 8-tól már elérhető különböző streamoldalakon, mint pl. a Spotify vagy az iTunes. A fizikai kiadást a zenekar nyár végéig szeretné megvalósítani.

 

Train to freedom - Tracklista

1. Do You Want to Be Mine
2. Train to Freedom
3. In Love with Fire
4. Don't Leave Me Alone
5. One Day
6. High Plains Drifter
7. On Right Place at Right Time
8. I'm with You
9. In Love with Fire (Acoustic) [Live]
10. One Day (Acoustic) [Live]

ATEMPO.sk