Megjelent Jess Glynne új albuma, az I Cry When I Laugh

Jess Glynne

A vörös hajú angol énekesnő nemrég megjelentette élete első nagylemezét, amely az egész világon telitalálatnak bizonyult!

Jess Glynne karrierjét a Clean Bandit Rather Be című dala lódította meg, hiszen a gigászi sláger az ő hangján csendült fel és mászott bele több százmillió ember fülébe!

Innentől kezdve a szólóprojekt is természetes volt, megannyi elismeréssel együtt. A fiatal lány egy igen ellentmondásos időszakon van túl, hiszen míg magánéletében egy szakítás által a poklot járta meg, zeneileg hétmérföldes csizmával lépdelt előre, sikert sikerre halmozva. Ez adta az album alapötletét is, mely utalva a helyzetre az I Cry When I Laugh címet kapta.

Olyan kritikákat söpört be vele hazájában és a tengerentúlon például az NME-től vagy a Timestól, amikben szuperlatívuszokban beszélnek róla és méltó tagként üdvözlik őt az aktuális popkirálynők között.

Ezen kívül számtalan rekordot is döntött, ugyanis egyrészt az Egyesült Királyság legtöbb eladással induló előadója 2015-ben, másrészt pedig 5 egymást követő single-je is #1 helyezést ért el, amire eddig Angliában kizárólag Cheryl Cole volt képes.

Youtube csatornája több mint 1 milliárd nézettséggel rendelkezik, a mostanra ikonikus Hold My Hand többszörös platinalemez, Spotify oldala roskadozik a milliós streamektől.

De ne csak a számokkal törődjünk, további példák, miért érdemes nekiugrani ennek a poplemeznek:

ATEMPO.sk