Digital Love – a Revue debütáló albuma

Sívó Dániel régebben Panic Radio-ként még az indierock felől közelített a zenéhez, de három éve Revue néven tért át a tánczenei oldalra.

A nyár elején elkészült az első önálló nagylemeze, ami rögtön a nyitó Lay Down With Me-vel elhelyezi az optimizmustól kicsattanás sarokköveit, amik aztán végig szegélyezik a lemezt. Groovy, puha basszusos, mezőn búzakalászokat hajtogatóan könnyed, olykor egészen franciás hauzok sorakoznak egymás után, angol nyelvű vokálokkal, szaxofonnal, meg a lelki szemeink előtt megelevenedő hordónyi mojitókkal.

A lemezről két dalt már mi is bemutattunk: Perfect Love és Save It For You. Ami közös bennük, hogy az ipolynyéki Kelemen Dávid (KD) énekel a dalokban.

A 11 tracket tartalmazó Digital Love további dalaiban is hallhatjuk KD-t, de közreműködött még az albumon Szieber Attila és Pogár László gitáron, Plank Tamás basszuson, énekesként pedig Yasya, Adam Sediki és Budinszky Áron.

A dalokat a hétvégén élőben is hallhatjuk az Ipolynyéki Pincefesztiválon, ahol Revue Live-ként 18 órakor lépnek színpadra.

 

https://soundcloud.com/revuemusic/sets/r_digitallove_lp_demo

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk