Magába szippantó debütáló album a THe pUnch-tól: Will Way

Megérkezett a THe pUnch debütáló albuma, a Will Way, rajta kilenc hömpölygő és sodró dallal, amik igazi pszichedelikus örvénylésbe vonják a hallgatókat.

A most megjelent nagylemezt egy kislemez és egy kétszámos single előzte meg, melynek kissé újragondolt dalai most a Will Wayen is helyet kaptak. A THe pUnch hangzása a brit garázszenékbe oltott pszichedélia, lassan menetelő álomvilágokból, riff felhőkből és torzítós víziókból épül fel komplex zenei világuk, melynek legfőbb formálója a flow által keltett energiák.

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

„Mára kiépítettünk egy olyan műhelyt, stúdiót ahol az idő szerencsére alárendelt tényező lehet egy munkafolyamat során, gyakori a flow, mikor az időkeretek teljesen elmosódnak és csak zenélés marad. Innen is ered, hogy az album címe a Will Way nevet viseli. Nálunk az album összetétele a recept keresését jelentette, hogy mi a munkatempónk, mik az igényeink, milyen hangzás az, amit szívesen felmutatunk magunkról.” - mesél az alkotási folyamatról Veller László, a zenekar gitárosa. „A zene nálunk egy olyan szféra, ami állandóan változó, fejlődő érintés, nem pedig tervezett produktum. Az albumunk egy pillanatképe egy lavírozó és szövevényes útnak. A folyamatosan fejlődő, belőlünk áramló lüktetés egy állapota, ami épp rögzítve lett. Négyünk esszenciális szubsztanciája. Ez a Will Way.”

THe pUnch - Will Way

 

Tracklist

1. Persian Carpet
2. Firedog Clouds
3. Truth Is
4. I Don't Know Yet
5. High Horse
6. Transmission
7. Mountain Spring
8. Depravity
9. Trinity

Hallgasd meg a teljes albumot! 

 

A nagylemez egyik leghúzósabb darabjához, a Depravityhez a zenekar szeptemberben egy LSD triphez hasonlító klipet is forgatott, mely rögzítéséért egytől-egyig a banda tagjai feleltek, de a felvételekre is jellemző ez a „csináld magad” taktika, a keverést és a masteringet ugyanis a csapat dobosa, Vitéz Gergő végezte, míg a felvételek az Echo Hangstúdióban és Solymáron, Beke István közreműködésével készültek.

aTEMPO.sk