FELHÍVÁS! Az Országos Népművészeti Fesztivál önkénteseket keres

FELHÍVÁS! Az Országos Népművészeti Fesztivál önkénteseket keres

Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy a 2000-es olimpia egyik fő attrakciója az a közel ötvenezer önkéntes, egyszerű ember volt a világ minden részéből, akik az esemény legfőbb mindenesei, segítői, hangulatfokozói voltak. Az általános szakmai és emberi vélemény szerint a 2000-ben megrendezett olimpia az önkéntesek által tudott sokkal több és jobb lenni, mint a megelőző rendezvények bármelyike.

 

Az Országos Népművészeti Fesztivál szervezői olyan nagyszerű csapatot szeretnének létrehozni önkéntesekből, akik segíthetnek az idei fesztivál lebonyolításában. Mindenhol jelen lesznek, ahol segítő kézre van szükség. Hallatlan jókedvükkel, teherbírásukkal hamar a fesztivál kedvencei lesznek mind a szervezők, mind a résztvevők között.

Önkéntesnek olyan 16 évnél idősebb, jó állóképességű, lelkes embereket várnak az egész ország területéről, akik nem ijednek meg a munkától, szívesen vesznek részt a fesztivál lebonyolításában és kapcsolódnak be az Országos Népművészeti Fesztivál (ONF) nagyszerű csapatába. Az önkéntesek a fesztivál valamennyi programjára ingyenes belépést biztosító kártyát, szállást illetve szolgálatuk közben ellátást (napszaknak megfelelő étkezést) kapnak.

 

Jelentkezni 2017. április 30-ig a következő elérhetőségeken lehet:
- a bartalm@gmail.com emailcímen
- a 0905 243 969 telefonszámon (munkaidőben)

 

Az 51. Országos Népművészeti Fesztivál Zselízen 2017. június 9-e és 11-e között kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk