JELENTKEZZ! We Will Rock You rockzenei tehetségkutató harmadszor

We Will Rock You

Jön a We Will Rock You rockzenei tehetségkutató verseny harmadik évada, ahová ezúttal is olyan szólisták és együttesek jelentkezését várjuk, akik a 70-es, 80-as, 90-es évek külföldi (elsősorban angolszász) rock bandák, énekesek dalait adják elő.

Az első évadban közönségdíjas lett Felvidékről a nagykaposi Encore zenekar, de ott volt a legjobbak között a BoooM zenekar Ipolynyékről is.

 

A verseny menete:

1. Készíts egy videót a produkcióról!
Mindenképpen önálló, élő előadásról készüljön felvétel, melynek hossza min. 1 perc, max. 8 perc lehet. Az előadott dal csak a 70-es, 80-as és 90-es években aktív, külföldi (angol nyelven előadó) rock zenekar szerzeménye lehet.

2. Töltsd fel a Youtube-ra, és küldd el a linket üzenetben a verseny facebook oldalára, vagy e-mailben Gyarmati Arnoldnak wwry.tehetsegkutato@gmail.com címre, 2017. augusztus 31-ig!

3. A nevezett produkciókat 2017 szeptember elején teszik közzé az erre a célra létrehozott "We Will Rock You tehetségkutató verseny" Facebook oldalon. Itt várják majd a szavazatokat és a hozzászólásokat a videókhoz. A legtöbb like-ot kapott előadó automatikusan a döntőbe kerül! Nevezési díj és korhatár nincs!

4. A közönség és a verseny vezetőségének véleménye alapján a legjobbnak vélt produkciók előadói élőben mérhetik össze a tudásukat. A döntőbe jutott előadók részére 500Ft/fő regisztrációs díj van, melyet a döntő helyszínén kell megfizetni.

 

Az élő döntőre december 2-án kerül sor Budapesten, a Showbarlang Klub-ban, ahol a jelenlévő közönség és egy szakmai zsűri véleménye alapján a legjobbak és a kiválasztott különdíjasok értékes nyereményekben részesülnek.

További kérdések esetén keresd Gyarmati Arnoldot 0036 30 2403076 telefonszámon.

ATEMPO.sk