FELHÍVÁS! Az Ifjú Szivek Táncszínház női és férfi táncosok jelentkezését várja

Az Ifjú Szivek Táncszínház felvételt hirdet női és férfi táncosok számára. 18 év felettiek jelentkezését várják. Előny a gyors, önálló munkára való képesség, kreativitás, a más mozgásformákban való jártasság. Szintén előny, de nem kizárólagos követelmény a szakirányú végzettség és a többéves szakmai tapasztalat.

A jelentkezéshez csatolni kell:

- a kitöltött jelentkezési lapot
- szakmai önéletrajzot
- egy egészalakos és egy portré fotót
- 2 különböző aktuális (egy évnél nem régebbi) videófelvétet (Youtube vagy megosztott Google Drive link formájában)

A próbatáncra január végén kerül sor, a pontos időpontról a beérkező anyag elbírálása alapján személyreszólóan értesítik a jelentkezőket. A próbatáncon sikeresen teljesítőknek egy éves közalkalmazotti munkaszerződést vagy projekt alapú szerződéses viszonyt ajánlanak, személyreszólóan, közös megegyezés alapján.

A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várják 2018. január 21-ig.

Az Ifjú Szivek Táncszínház a szlovákiai magyar kulturális élet és táncművészet egyik jelentős műhelye. Fő érdeme, hogy Közép-Európa tradicionális tánc- és zenekultúráját színházi táncelőadásain keresztül társadalmi értékként mutatja be és erősíti idehaza és külföldön egyaránt. Koreográfusa Hégli Dusan, aki tizenhét éve irányítja a együttes művészeti tevékenységét. Az intézmény fenntartója a Szlovák Köztársaság Kulturális Minisztériuma.

ATEMPO.sk / Ifjú Szivek Táncszínház