JELENTKEZZ! Jön a Q-Faktor negyedik évada

A Queen Kulturális és Szabadidős Egyesület szervezésében negyedik alakalommal kerül megrendezésre a Q-Faktor - Queen zenei tehetségkutató verseny.

Olyan amatőr szólisták, duók, triók és együttesek jelentkezését várják, akik Queen (illetve Freddie Mercury) dalokat adnak elő bármilyen formában.

 

Nevezés:

1. Készíts egy videót a produkcióról.
- Mindenképpen önálló, élő előadásról készüljön felvétel.
- A videó hossza min. 1 perc, max. 8 perc lehet.
- Témája csak a Queen zenekar és Freddie Mercury zenéjéhez, dalaihoz köthető lehet.
2. Töltsd fel a Youtube-ra, és küldd el a linket 2018. július 31-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a facebook oldalukon üzenetben.

Korhatár és nevezési díj nincs.

A nevezett produkciókat 2018. augusztus 1-én teszik közzé a Q-Faktor - Queen zenei tehetségkutató verseny facebook oldalán

A videók alapján szakmai zsűri bevonásával a Queen Kulturális és Szabadidős Egyesület választja ki a legjobb előadásokat, melyek alkotói élő fellépési lehetőséget kapnak a Q-Faktor 4 döntőjében, 2018. szeptember 1-én a budapesti S8 Underground Clubban.

A döntő estéjén a négy tagú zsűri véleménye alapján kerül kiválasztásra egy Fődíjas, a helyszíni közönségszavazás alapján egy Közönségdíjas, illetve a támogatók javaslata alapján Különdíja versenyzők.

 

A zsűri

Gálvölgyi János - Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész, parodista, szinkronszínész, érdemes művész és Queen rajongó
Tabáni István - Fonogram díjas magyar énekes, dalszerző, festőművész, grafikus, a Csillag születik című tehetségkutató műsor második szériájának győztese.
Bátky Zoltán „BZ” - énekes, zenész, zeneszerző, szövegíró, műsorvezető, újságíró, főszerkesztő (Wall Of Sleep, After Crying, Unplugged Pressure, At Night I Fly, Queen Emlékzenekar, korábban Stonehenge, Wendigo, BZ Project, PhoeniX Files),
Szántó Sándor - hangmérnök, hangtechnikus, zeneszerző, hangszerelő, dobos és humorista

 

Nyeremények

Stúdiófelvétel – az Újpest Próbaterem felajánlásából
Stúdiófelvétel – a Retro Stúdió felajánlásából
Stúdiófelvétel – Gyöngyösi Hangstúdió és Próbaterem felajánlásából
Bemutatkozási lehetőségek interjúban a Mex Rádió , RockRádió (Magyarország legnagyobb online rádiócsoportja) műsorában, a Rockrecords (online) rádió műsorában.
Fellépési lehetőségek – az S8 Undreground Club felajánlásából

ATEMPO.sk