JELENTKEZZ! 23. Peron Music Tehetségkutató Fesztivál

A Peron Music Alapítvány idén is pályázatot ír ki a Kárpát-medencében működő, feltörekvő zenekarok részére, a 23. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválon való részvételre.

A pályázat kétfordulós. Nevezési díjat csak a döntőbe jutott zenekaroknak kell fizetni, melynek összege 10 000 Ft.

 

Az első forduló keretében várják a jelentkezéseket. A zenekarok 1 saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni (kizárólag YouTube linkeket fogadnak el). A nevezésekben csak olyan saját szerzeményeket fogadnak el, amelyeknek még nincs kiadói változata, országosan terjesztett megjelenése. A program amatőr zenekarok számára szól, tehát nem jelentkezhetnek rádiós és kiadói múlttal rendelkező zenekarok (a saját kiadás és a helyi lokális médiumokban való megjelenés még nem kizáró ok).

A jelentkezési határidő 2018. augusztus 5.

Online regisztráció

A beérkezett pályázatokat zsűri bírálja el. A pályázó zenekarok közül összesen 10 előadót hívnak meg a döntőre, amelyről professzionális, digitális technikával készült videó- és hangfelvétel készül.

További négy zenekar a területi döntőkről kerülhet Tatabányára: Felvidék (Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle), Paks, Székelyudvarhely és Balatonboglár.

 

A második fordulóra, a döntőre Tatabányán a Vértes Agorájában kerül sor 2018. szeptember 22-én.

A döntőbe került zenekaroktól határozott fellépésű, produkció szintű előadást várnak, önmaguk bemutatásával. Minden zenekarnak 15 perc műsoridő áll majd rendelkezésére. A produkciók után a zsűri röviden szakmailag értékeli a zenekar teljesítményét.

A számos értékes nyeremény túl a legjobb csapatot a zsűri delegálja a 2018. évi Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjébe Budapestre.

ATEMPO.sk