FELHÍVÁS! Legyél te az első Free Noise zenei fesztivál fellépője

FELHÍVÁS! Legyél te az első  Free Noise zenei fesztivál fellépője

Egy új zenei fesztivál és egyben kezdeményezés látott napvilágot. 2019. május 4-én első alkalommal kerül megrendezésre a Csiba Gábor által megálmodott Free Noise Music Festival a somorjai kultúrházban.

A szervezők várják a fiatal, pályakezdő zenekarok jelentkezését elektronikus úton a freenoise.festival@gmail.com e-mail címre. A válaszlevélben megkapott nyomtatvány kitöltésével és visszaküldésével válik érvényessé a regisztráció, melynek határideje március 31-e. Ezt követően kerülnek elbírálásra a jelentkezések, majd pedig 2019. április 14-én nyilvánosságra hozzák a szervezők az első fesztivál fellépőit.

A sikeresen bejutott jelentkezők 20 perc tiszta játékidőt kapnak. A szervezők teljes hang – és fénytechnikát biztosítanak a zenekaroknak, beleértve a backline-t is: alap dobfelszerelés, gitár – ill. basszusgitár erősítők.

Mivel a rendezvény nonprofit jellegű a zenekarok számára anyagi ellenszolgáltatás helyett egy különlegességgel készülnek a szervezők:

minden fellépő számára ingyenesen bebiztosítják a kis koncertjük hang és videóanyagának rögzítését, melyet vágás és keverés után minden zenekar számára el is juttatnak.

A Free Noise Music Festival közösségi oldala

EZ, ATEMPO.sk