FELHÍVÁS! Ki a vagány a vidéken? - ifjúsági tehetségkutató verseny 2019-ben is

A Via Nova Ifjúsági Csoport és a Fiatalok a Garam és Ipoly Mentéért Polgári Társulás nyolcadik alkalommal rendezik meg a Ki a vagány a vidéken? elnevezésű ifjúsági tehetségkutató versenyt.

A rendezvény azon felvidéki magyar fiatalokat kívánja megszólítani, akik e verseny keretén belül meg szeretnék csillogtatni tehetségüket. Jelentkezőket a versenyre ismét az egész Nyitra megyéből várják a szervezők.

Az alábbi öt kategóriában lehet jelentkezni:

  1. Magyar népdal
  2. Magyar ének (minden, ami nem népdal)
  3. Szóló hangszer és zenekar
  4. Modern tánc (min. 4, max. 10 fő)
  5. Néptánc (szóló és 1 pár)

A produkciókat ezúttal is neves zsűri bírálja majd el.

Ezúttal is a legeredményesebb iskolát egy jutalom koncerttel ajándékozzák meg a szervezők. Idén, első alkalommal az adventi időszak alatt egy gálakoncertet is szerveznek a verseny legjobbjainak a részvételével.

Nevezési határidő a tehetségkutatóba: 2019. november 17. A verseny 2019. november 29-én kerül megrendezésre Zselízen, a Művelődési Otthonban.

Jelentkezni kizárólag videófelvétellel lehet. A bemutatni kívánt produkciót kérik elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre (telefonos minőség is elegendő). A beküldött videók elbírálását követően dől el, kik jutottak tovább a verseny döntőjébe. Továbbá kérik feltüntetni a gyermek nevét,  iskola nevét, osztályát, a bemutatni kívánt produkció nevét és elérhetőségeket (telefon, e-mail).

Mivel a rendezvény célja a fiatal tehetségek támogatása, ezért a nyerteseket olyan értékes nyereményekkel jutalmazzák, mint énekóra elismert tanároknál, hangszervásárlási utalvány, stúdiófelvétel, tánctanítás neves tánctanárokkal, valamint néptánc tábor.

Jelentkezés és érdeklődés a következő elérhetőségeken:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sipos József: 0903 905 064
Kovács Péter: 0903 617 013

EZ, ATEMPO.sk