FELHÍVÁS! Dalszövegíró és alkotó kurzus lesz Dunaszerdahelyen

5letszobrász címmel dalszövegíró és alkotó kurzust szerveznek Dunaszerdahelyen az NFG klubban Lombos Marci vezetésével, akinek a vendége ezúttal Kardos Norbert lesz.

Érdekel a dalszövegírás és a dalírás, de nem tudod, hogyan vágj bele? Van tapasztalatod, de tanulnál valami újat? Akkor te is jelentkezhetsz a kurzusra, melyre március 1-én, vasárnap kerül sor 09:30 és 15:00 között.

Regisztrálni az eseményre Gasparik Krisztinánál (Maja) lehet Facebookon illetve email-ben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A részvételi díj 7 euró.

 

Lombos Marci

 

A két 5letszobrász

Lombos Márton, dalszövegíró, előadóművész, énekes, műsorvezető

2002-től kifejezetten popdalokra ír szövegeket olyan előadóknak, mint Takác Nikolas Oláh Gergő, Gáspár Laci, Tóth Vera, Group'n Swing, vagy épp a felvidéki Arizóna.
2008 óta tart dalszövegírói és alkotói kurzusokat országszerte, és most már határon túl is. Rendszeresen vesz részt az Öröm a zene programjaiban zsűritagként, előadóként.

Díjak:
A Jazz utca 10. 2010-ben nemcsak a legjobb szöveg volt a Jazzy zsűrije szerint, de a legjobb dal díját is megnyerte vele szerzőtársaival.
2011: 90.9 Jazzy Jazzdalverseny a Szappanbuborékkal Artisjus különdíjat kapott két szerzőtársával (Bársony Bálint, Havas Lajos).
2012-ben a szakmai zsűri megítélése alapján, Gátos Ivánnal írt dalukért (Hangolj rám) a legjobb dalszöveg díját hozta el.
2014-ben a Group'n Swingnek írt Retikül bejutott az Eurovíziós előválogatottba (egészen a középdöntőig), és a dal az MTVA által működtetett csatornákon sugárzott, népszerű műsorának – a Ridikülnek – lett főcímzenéje.
2015-ben Oláh Gergő juttatta el dalszövegét az Eurovíziós előválogató középdöntőjéig.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Kardos Norbert, Artisjus díjas zongoraművész

12 év klasszikus zongora után Budapesten folytatta tanulmányait a Kőbányai Zenei Studioban jazz-zongora szakán.

Ezután felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-zongora szakára, és megszerezte a mesteri diplomáját is. Jelenleg a Kőbányai Zenei Stúdió Jazz-Pop zongora tanára.

Mindemellett számos ismert előadó zenekarában játszik, hangszerel, dalokat ír (Caramel, Takács Nikolas, Veres Móni, Kökény Attila, ...). Nemrég látott napvilágot saját lemeze Secret címmel.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

EZ, ATEMPO.sk