Szóljon az Ismerős Arcok Nélküled című dala az erkélyről az egész Kárpát-medencében

Ismerős Arcok

„Nincs DAC-meccs Nélküled nélkül, de van Nélküled DAC-meccs nélkül. Szombaton, 2020. március 28-án, a hivatalos meccskezdés előtt 10 perccel – vagyis 16.50-től – énekeljük el közösen a klubhimnuszt! Mindenki a saját ablakából, balkonjáról, erkélyéről vagy udvarából.” - írják a dunaszerdahelyi futballcsapat honlapján.

A DAC futballklub és az YBS fanklub ezzel a kezdeményezéssel is háláját szeretné kifejezni mindenkinek, aki a koronavírus miatti nehéz helyzetben kész másokon segíteni.

„Köszönjük a kórházi rendelők teljes személyzetének, patikusoknak, rendőröknek, katonáknak, bolti eladóknak, pékeknek és mindenkinek, aki napi szinten erején felül dolgozik értünk! Természetesen köszönet azoknak is, akik otthon ülnek, betartva az utasításokat, ezzel segítve az ő munkájukat!”

Tehát szombaton figyeljük az órákat és amikor 16:50-re ugrik indítsuk el az Ismerős Arcok Nélküled című dalának hivatalok klipjét, amit itt is csatolunk.

 

 

A szervezők egyúttal felhívják az egész Kárpát-medence lakosságának a figyelmét erre a kezdeményezésre, és kérik, csatlakozzanak hozzájuk saját falvaikban, városaikban.

„Fogjunk össze, mutassuk meg az összetartozás erejét – hiszen mi mind egy vérből valók vagyunk!”

Az éneklésről készült felvételeket pedig lehet osztani az Instagram vagy Facebook felületein ahol a #veledNélküled hashtaget használjátok.

EZ, ATEMPO.sk / dac.sk