FELHÍVÁS! Írj indulót az MTK labdarúgócsapatnak

FELHÍVÁS! Írj indulót az MTK labdarúgócsapatnak

Az élvonalba visszajutott MTK Budapest labdarúgócsapata új indulóra hirdetett pályázatot.

Zakor Sándor, a labdarúgócsapatot működtető társaság tulajdonosa kiemelte: a szurkolóktól érkezett az ötlet, hogy legyen új induló, amely aztán találkozott az 1888-ban alapított klub elképzelésével.

"Az MTK labdarúgócsapata az elmúlt időszakban folyamatosan megújult. 2016-ban megépült az új stadionunk, a klub új arculatot kapott, így talán nem is meglepő, hogy ezek fényében a 2020-as éveket vadonatúj, modern hangvételű indulóval szeretnénk teljessé tenni" - hangsúlyozta.

A pályázaton való részvételben a klub elsősorban zeneszerzőkre és szövegírókra számít. A zsűri instrumentális indulót nem fogad el érvényes pályázatként, az énekes tartalom bármilyen kísérettel benyújtható.

A kívánalmak:

- modern
- figyelemfelkeltő
- jól megjegyezhető dallamú
- jól énekelhető szövegű
- inspiráló hangvételű
- énekes, szöveges pályamű

A beérkező pályaművek értékelése során a közönség szavazatát is figyelembe veszik. A zsűriben helyet kapott többek közt Szakos Krisztián, zenész, dalszerző, zenei producer (a zsűri elnöke), Grecsó Krisztián József Attila-díjas költő, író, dalszerző, Deutsch Tamás, az MTK elnöke, Kanta József csapatkapitány és Rónai Egon, az MTK Baráti Kör elnökségi tagja.

A dalok benyújtásának határideje június 15., a döntés július 31-ig születik meg, a legjobbnak ítélt pályamunka alkotója egymillió forint díjazásban részesül.

RÉSZLETES KIÍRÁS

ATEMPO.sk / MTI
Fotó: MTK