FELHÍVÁS! Jelentkezz és lépj fel az Impulse zenei fesztiválon

Az Egyesület a csallóközi ifjúságért polgári társulás (továbbiakban csak ECSI) szeretne a 2021-es évben is teret biztosítani a régióban élő és működő amatőr zenekarok számára, hogy megmutathassák tudásukat és tehetségüket a közönség előtt profi színpadi feltételek mellett.

Az Impulse All in Music Festival – Open Air szabadtéri könnyűzenei fesztivál erre hivatott lehetőséget nyújtani. Ezért az ECSI pályázatot hirdet a 2021-es év augusztusában megrendezendő Impulse All in Music Festival – Open Air v. 2.0 műsorában való részvételre.

INTERJÚ A SZERVEZŐKKEL

Olyan formációk és egyéni előadók jelentkezését várják, akik a jelentkezés leadásának a napjáig nem jelentettek meg semmilyen platformon profi hang vagy videó anyagot. Jelentkezési határidő 2021. május 31. 24.00

 

Részletes feltételek:

- A csallóközi régióban működő amatőr előadó, zenekar vagy énekes.
- Semmilyen platformon nem jelentettek meg profi hang vagy videó anyagot. (profi anyagnak minősül a: stúdióban vagy szabadtéren profi hangmérnök és vagy operatőr bevonásával készített és rögzített hang vagy videó anyag. Ide értendő mindenféle digitális és fizikai hang és kép hordozó eszköz.)
- Önálló előadásra képesek legalább 45 perc időtartamáig.
- Legalább 2 magyar nyelvű zeneszámot tartalmaz a műsoruk.
- Saját hangszerekkel rendelkeznek és a hangszerelést maguk tudják biztosítani. (Az ECSI biztosítja a fesztiválon való fellépés időtartamára: profi színpad technikát, reklámot, fotózást, videó felvétel készítését)
- Amatőr bemutatkozó videóval tud pályázni, bemutatkozni. Ez a videó tartalmaz legalább egy saját előadású dalt (készülhet akár mobiltelefon segítségével, próbateremben)
- Előadásuk színpadképes

 

Vidám fiatalok, boldog zenészek – Milyen volt az első Impulse All in Music fesztivál Keszegfalván?

 

Amit biztosítanak:

- Fellépési lehetőség profi színpadi körülmények biztosítása mellett.
- Lehetőség ismerté válásra.
- Riport készítése (képi anyaggal együtt, videó és fotó), ami meg fog jelenni a nyilvánosság előtt.
- 3 dal rögzítése a GF Production dunaszerdahelyi stúdiójában, ami magában foglalja az utómunkát és az énekfelvételt is. A GF Production felajánlása a legsikeresebb jelentkezőnek, aki kiválasztásra kerül a fesztiválon való fellépésre.
- Teljes ellátás (étel és üdítő ital fogyasztás)
- Egy olyan élmény, amit nem fogsz elfelejteni.

 

JELENTKEZÉS

ATEMPO.sk