Páratlan lehetőség pályakezdő zenei előadóknak – itt a Nagylemez-program

A Petőfi Kulturális Ügynökség Nagylemez-programot hirdetett, ami a pályakezdő előadók karrierjének elindulását támogatja. A győztes nemcsak egy saját lemezzel lehet gazdagabb, hanem egy mentorprogramban is részt vehet a legkiemelkedőbb hazai producerek és zenészek pártfogoltjaként.

Sokan dédelgetnek zenei álmokat, de csak keveseknek sikerül valóra is váltaniuk. A Petőfi Kulturális Ügynökség új pályázata nekik kíván segíteni:

olyan kezdő előadókat keresnek, akik szeretnének professzionális körülmények között összeállítani egy zenei anyagot olyan befutott zenei producerek mentorálásával, mint többek között Gerendás Dani, Kama, Somogyvári Dániel vagy Zwickl Ábel. Ez egy olyan lehetőség, amit minden pályakezdő zenésznek érdemes megpróbálnia.

 

Felkért zenei producerek:

Gerendás Dani (GERENDĀS, Universal Music Hungary)
Zwickl Ábel (Carson Coma, Fran Palermo, Platon Karataev)
Monkeyneck (Halott Pénz, DR. BRS, Marge),
Aeron Aether (Monstercat Silk)
iamyank (All Machines Will Fail)
Perényi Benjámin (Preisinger Records, Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem)
Vári Gábor (Honeybeast, Fish, Mïus)
Simon István (EDGE Records, Down For Whatever, NEW HABITS)
Somogyvári Dániel (ByeAlex, Follow the flow, Pápai Joci, Caramel)
Stámusz Ferenc (The Qualitons, Babé Sila, Get Physical Music)
Kosztyu János (Paper Heart Recordings, yesyes, Tóth Gabi)
Kiss József (Nova Prospect)
Kama (Banana Records)

 

„Hogy kinek, mit jelent a jó zene, szubjektív. De amikor érzed, hogy az előadóban van egy olyan elképzelés, hang, hangszerelés, vagy bármi, ami a produkciót eredetivé és zsigerig hatolóvá teszi, akkor azzal mindenképpen érdemes foglalkozni. A zenei spektrum széles skáláján mozgó producerekhez lehet eljutni, ezért nincs műfaji korlátozás a jelentkezésnél” – mondta Kama, aki a Banana Records egyik alapítójaként már évek óta közreműködik a feltörekvő, hazai előadók és zenekarok tehetséggondozásában.

A felhívásra jelentkezhet minden olyan előadó vagy zenekar, akik dalaikat saját maguk írják és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek (amely a felhívás kiírása előtt került nyilvánosságra) és rendelkeznek 5 elkészült új dal demó változatával (eredeti művel), amit hangfelvétel formájában el tudnak küldeni. Szintén csatolni kell a szakmai önéletrajzot, biográfiát is.

Jelentkezni december 3-ig lehet egy űrlapot kitöltésével, ahol a produkciók jelölhetik, hogy a programban résztvevő producerek közül kivel szeretnének a következő egy évben együtt dolgozni.

JELENTKEZÉS

A teljes program rendelkezésére álló keretösszeg bruttó 120.000.000 forint.

További információ a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen kapható.

EZ, ATEMPO.sk