Együtt, egymást erősítve! - összevonva rendezik meg a felvidéki zenei tehetségkutatókat

Július elején együtt, egymást erősítve rendezik meg a III. HashtagKN-t és a jubileumi X. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlét. A fellépők így Komárom belvárosában zenélhetnek, mutathatják meg magukat.

„Ha jelentkezel a HashtagKN2024-re, egyúttal és ugyanazzal a koncerttel a X. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlén is megméretheted magad! Üss két legyet egy csapásra - mutasd meg, mit tudsz, nyűgözd le a közönséget és a szakmai zsűrit is! Zengjétek be a Tiszti Pavilon előtti teret! Azt a helyet, ahol a Komáromi Napok nagyszínpada is áll.” - üzenik a szervezők.

Jelentkezni lehet szólóban, vagy a bandával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a főszervezőnél, Domonkos Pálnál a +421 908 588 534-es mobilszámon! 

A jelentkezési határidő 2024. május 27. A kiválasztott fellépők 2024. július 5-én és 6-án, a Tiszti Pavilon előtti téren lépnek színpadra. A legjobbakra értékes díjak várnak.

A kétnapos esemény a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ főszervezésében, a SZMAZE, az Öröm a Zene Tehetséggondozó Program, a Peron Music Alapítvány és Hangfoglaló program közreműködésével valósul meg.

EZ, ATEMPO.sk