FELHÍVÁS! Írj csapatindulót a DAC-nak! - Meghosszabbított határidő

FELHÍVÁS! Írj csapatindulót a DAC-nak!

A DAC focicsapat vezetősége várjak azon énekesek és zenekarok jelentkezését, akik úgy gondolják, szeretnék a hazai mérkőzéseken csatába küldeni a csapatot. Szóljon a te dalod minden DAC-meccs elején!

Elérkezett az idő, hogy beteljesüljön a régen megfogalmazódott igény - a DAC csapatának és szurkolóinak legyen saját indulója!

„Olyan indulót szeretnénk, amely tükrözi, mit jelent számunkra a DAC, és összhangban van mindazokkal az értékekkel, amelyek az idők folyamán a DAC-hoz kötődtek: a klubhűség, nemzeti öntudat, elköteleződés, küzdésvágy, győzni akarás.“ - fogalmazott a csapatindulóval kapcsolatban Világi Oszkár klubtulajdonos.

Várják tehát azon énekesek és zenekarok jelentkezését, akik szeretnék egy ütős csapatindulóval minden DAC-mérkőzés előtt feltüzelni a játékosokat és a szurkolókat. Olyan dalt várnak, aminek hallatán kettőzött erővel küzd majd a csapat a pontokért!

Jelentkezési határidőt meghosszabbították, így 2016. június 30-ig van lehetőség pályázni.

A dalok elhangzanak majd a tavaszi idény hazai mérkőzésein, ahol lehetőség nyílik azokat akár élőben is előadni. A győztes csapatindulóról végül szurkolói szavazás dönt. Az új, 2016/17-es idénynek pedig már az új klubhimnusszal szeretnének nekivágni.

További információt a nagy@fcdac.sk címen nyújtanak!

ATEMPO.sk / fcdac