Jelentkezz! - Tehetségeket keres a Snétberger Központ

Idén is felvételt hirdet a Snétberger Zenei Tehetség Központ nyáron induló ingyenes zenei kurzusára. A meghallgatások február második felében kezdődnek.

A júniusban induló kurzusra február 19. és 27. között tartanak meghallgatásokat Salgótarjánban, Miskolcon, Kecskeméten, Szegeden, Berettyóújfalun, Nyíregyházán, Békéscsabán, Budapesten és Felsőörsön.

A Snétberger Zenei Tehetség Központ célja, hogy minél több hátrányos helyzetű, tehetséges diák kerüljön be a képzéseire, és kapjon ezzel lehetőséget a továbbtanulásra, zenei karrierje beindítására.

A képzésre olyan 12 és 22 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik szeretnek muzsikálni, jól bánnak a hangszerrel, nyitottak a klasszikus és jazz zenére is.

A meghallgatásokra február 16-ig a www.snetbergerkozpont.hu-n található űrlapkitöltésével, e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy levélben lehet jelentkezni (Snétberger Zenei Tehetség Központ, 8227 Felsőörs, Hóvirág u. 28.).

A Felvidékieknek ajánlott a miskolci, salgótarjáni vagy budapesti helyszínre ellátogatni.

Snétberger Zenei Tehetség Központ

Az országos meghallgatásokon kiválasztott legjobb diákok idén nyártól kezdve évi 12 héten keresztül teljesen ingyen tanulhat a Balaton-felvidéki Felsőörsön, bentlakásos formában. A képzés keretében a zenei és művészeti órák mellett angol nyelvet, számítógépes és munkavállalással kapcsolatos ismereteket, valamint roma kultúrismeretet is tanítanak.

A 2011-ben megnyílt intézmény tanárai között olyan neves magyar művészek vannak, mint Snétberger Ferenc, László Attila, Rozsnyói Péter, Oláh Tzumó Árpád, Lamm Dávid, Tóth Mátyás, Barcza Horváth József, ifj. Balázs János, Suki András, Lakatos György, a nemzetközi vendégelőadók között pedig megtalálható Paolo Vinaccia, Tony Lakatos és Roby Lakatos is.

aTEMPO.sk