JELENTKEZZ! A Gilotin keresi új énekesét

A 2007-ben alakult ímelyi Gilotin első tagcseréje van folyamatban. Tibor, Dávid, Manó és Attila mostanáig változatlan felállásban zenélt, de a frontember és a zenekar útjai 8 év után szétváltak.

„Abszolút barátságban váltunk el. A munkahelyi elkötelezettségei révén az utóbbi időszakban nem sikerült Attilának a szabadidejét úgy menedzselni, hogy a gyakorlásra, próbákra és koncertezésre is tudjon időt szorítani. Így hát mint Attila, mint a zenekar többi tagjai is belátták, hogy ezek a kimaradások nehezítik a zenekar gördülékeny működését, így közösen arra a pontra jutottunk, hogy most itt egy döntés szükséges. Tagcserék nélkül működtünk ezidáig és ezért is volt ez a helyzet komoly és egyben nehéz a számunkra. Nagyon sok nehézséget gyűrtünk le együtt, nagyon sok kalandban volt részünk, csodás időszak volt, így ezúttal is szeretném megköszönni Attilának az elmúlt több mint 8 évet az egész zenekar nevében.” - mondta Tibor, a banda basszusgitárosa, szövegírója.

Várják az énekesek jelentkezését a 0917 109 013 telefonszámon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a facebook oldalukon.

És ami az elvárásokat illeti: „Az optimális számunkra egy velünk korabeli srác lenne, tehát a 20-30 év közötti jelentkezők pici előnyben vannak :-) Mindenképp preferáljuk az olyan jelölteket, kiknek már van némi zenészi vagy zenekari tapasztalata, de ez nem alapkövetelmény. A feltételünk mindössze annyi, hogy a kitartás és az alázat meglegyen, valamit jó színpadi megjelenéssel rendelkezzen.”

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A Gilotin megalakulása óta 3 kislemezt, 2 nagylemezt és egy videoklipet is kiadott. Portálunkon került bemutatásra Adele Set Fire to the Rain feldolgozásuk, a Csak egyetlen szó daluk és a Vedd már észre! klipjük. A második albumukról mindent megtudhattok Lemez-mutatónkban, valamint meghallgathatjátok Puha József riportját is a zenekarral.

A banda rendszeresen koncertezik Felvidéken és Magyarországon. Tavaly felléptek a Topfesten ill. miniturnéban volt részük a Rómeó Vérzik zenekarral. Idén már részt vettek egy Csehországi rádióturnén, valamit meghívást kaptak nyárra Székelyföldre.

Zaťko Ervin, aTEMPO.sk