FELHÍVÁS! Újra indulnak az Akadémia38 képzései

FELHÍVÁS! Újra indulnak az Akadémia38 képzései

Szeptember 11-ig lehet jelentkezni az A38 hajó koncerthangosító-, koncertvilágosító- és mozgóképgyártó-iskolájába. A szervezők szeptember 4-én, vasárnap délután nyílt napot tartanak.

Az Akadémia38 célja, hogy használható gyakorlati tudással és biztos elméleti alappal felvértezett szakembereket képezzen. Az iskolában intenzív gyakorlati képzést és komoly elméleti ismereteket kínálnak neves oktatóktól, kis létszámú csoportokban az A38 komplex technikáján.

Az A38-on évente hétszázötven programot, koncertet tartanak. Az ország egyik legjobban felszerelt mozgóképgyártó műhelye, ami évente kétszázhatvan televíziós produkciót készít, és egy naponta jelentkező élő magazinműsor, az M2 Petőfi TV-n jelentkező Én vagyok itt gyártási helyszíne. A tizenhárom éve működő cég eddig több mint tízezer programot, koncertet, kiállítást, színházi előadást szervezett és bonyolított le, mintegy kétezer televíziós műsort, illetve dokumentumfilmet készített, és több száz élő televíziós adást bonyolított le.

Akadémia38

A mozgóképgyártó-, hang- és világítástechnikus-képzéseken tanuló diákok magas színvonalú elméleti képzést kapnak neves oktatóktól, másrészt folyamatos, intenzív gyakorlati képzésben is részesülhetnek az A38 hajón megvalósuló számtalan produkcióban.

Az önéletrajzot, motivációs levelet, portfóliót az akademia@a38.hu emailcímre várják 2016. szeptember 11-ig.

ATEMPO.sk / MTI