NYERJ BELÉPŐT: Jön a RockFeszt, Felvidék legnagyobb rockfesztiválja

Augusztus közepén jön a legnagyobb felvidéki rockfesztivál, melynek ezúttal is a dunaszerdahelyi reptér ad helyet. A 14. RockFeszt három napja alatt  ismert, kedvelt, kevésbé ismert és feltörekvő zenekarok állnak a színpadra, a keményebb zenét kedvelő közönség pedig hallhatja, láthatja őket, táncolhat, szórakozhat koncertjeiken.

Ott lesz többek közt az Ossian, a Road, az AWS, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Lord, a Dorothy, a Phoenix RT és még sokan mások.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

3 napos belépő elővételben 22 euró, a helyszínen 27 euró, valamint az 1 napos 15 euró.

JÁTÉK: Szeretnél te is ott lenni a legnagyobb hazai rockbulin? Itt a lehetőség, hogy páros belépőt nyerj. Hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után, melyik zenekart várod a legjobban. A posztot osztani ér! A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra augusztus 14-én kerül sor, a nyertest a helyes választ megadók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

 

RockFeszt

 

ATEMPO.sk