NYERJ BELÉPŐT: VárLak Fesztivál Majkával és Király Viktorral Füleken

Az augusztust újra a füleki VárLak Fesztivál zárja, mely ezúttal háromnaposra bővült és sok-sok újdonsággal várja az érdeklődőket.

Az első nap a gyermekeké, ugyanis augusztus 30-án (pénteken) 15.00 órától kerül megrendezésre, a már hagyományos VárLak a családi piknikre. Lesz gyermekszínház, bábelőadás, falmászás, mesedélután, Helen Doron bemutató, 7próbás vetélkedő, Füleki Farkasok bemutatója, a nap király és királynő választása, fellép a Zsibongó Kisszínpad A kis kuruc című előadással, a fő attrakció pedig az Alma Együttes 17.00 órai koncertje lesz

A szombati nap (augusztus 31.) pedig a könnyűzenei fesztiválé, ahol fellép Magyarország jelenleg legfelkapottabb előadója Majka, akinek a vendége lesz Király Viktor is. Előtt fellép Dér Heni, illetve a füleki Hajni és a fiúk együttes. Kapunyitás 18.00 órakor.

Vasárnap pedig közönségtalálkozó lesz Ambrus Attilával, a Viszkissel.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

JÁTÉK: Szeretnél te is ott lenni a VárLak Fesztiválon? Itt a lehetőség, hogy páros belépőt nyerj. Hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után, melyik fellépőt várod a legjobban. A posztot osztani ér! A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra augusztus 29-én kerül sor, a nyertest a hozzászólók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

ATEMPO.sk