NYERJ BELÉPŐT: Jön a Bősiek-Bősért fesztivál Rúzsa Magdival és a BSW-vel

NYERJ BELÉPŐT: Jön a Bősiek-Bősért fesztivál Rúzsa Magdival és a BSW-vel

Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Bősiek-Bősért fesztivált, melyre ezúttal 2020. július 10-én és 11-én kerül sor.

JÁTÉK A CIKKÜNK VÉGÉN

Ezúttal is látványos koncertekkel, külföldi és helyi sztárokkal, fellépőkkel várnak mindenkit majd az Amadé parkba. Fellép többek közt Rúzsa Magdi, a BSW, Kunu Mario, Burai Krisztián és olyan DJ-k pörgetik majd a lemezeket, mint Sterbinszky és a StadiumX. Szombat délelőtt pedig megrendezik az ingyenes Gyerkőcnapot is.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

Napi jegyek online és a helyszínen is beszerezhetőek: a pénteki 12 euró (VIP 19 euró), szombatra pedig 13 euró (VIP 20 euró) összegben.

 

JÁTÉK: Szeretnél te is ott lenni a Bősiek-Bősért Fesztiválon? Itt a lehetőség, hogy páros VIP belépőket nyerj péntekre és szombatra. Hozzászólásként írd be a Facebookos posztunk után, melyik napot választod (július 10., 09.00-ig). A posztot osztani ér!
A sorsolásra július 10-én délelőtt kerül sor, a nyerteseket a hozzászólók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a fesztivál helyszínen vehetik át a szerencsés olvasóink. A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

Részletes Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Bősiek Bősért

ATEMPO.sk