Új turnéba kezd a Phoenix RT – három országot érint a Szépség VS. Szörny Tour 2017

Januártól áprilisig, három országot érintő tizenkét koncertes turnéba kezd a csallóközcsütörtöki Phoenix RT. A január 22-i Lemmy Emlékesten kezdődik minden Budapesten, ami után természetesen jönnek majd a teljes estés Phoenix RT bulik is.

„Az új dalok ugyan már készülnek, de tavasszal koncerten még nem mutatjuk be őket. Viszont elkezdtük összeállítani a programot és annyit elárulhatok, hogy nagyon rock n roll lesz meglepetésekkel színezve!” - árulta el Puss Tamás, a banda frontembere.

Az új turné a Szépség VS. Szörny daluk nevét hordozza. „Tavaly egész évünket a Piros Karikás Részletek lemez bemutatására tettük fel. Sok helyen megfordultunk. Jó volt látni, hogy sok városban éneklik már a dalokat. A Szépség vs Szörny egyik közös kedvencünk, melyhez egy ütős grafikát is készített Fürjes Balázs. Szóval a színpadi látvány is idén erre épül!”

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A csapat koncertet ad majd Budapesten, Dunaszerdahelyen, Veszprémben, Kecskeméten, Székesfehérváron és Szombathelyen. Debrecenben a Hooligans vendégeként lépnek majd színpadra.

„Ez a turné nagy részben önálló koncertekből áll, viszont három helyszínen fellépünk a Tankok vendégeként is: Grazba, Pozsonyba és Salzburgba. Nagyon várjuk már ezeket az állomásokat. Sosem játszottunk még Ausztriában, ez egy újabb érdekesség a zenekar történetében! És természetesen nagyon jó érzés, megtiszteltetés, hogy mi tarthatunk a Tankcsapdával erre a három bulira.” - mondta Tamás.

A zenekar 2016. október végén mutatta be legfrissebb klipjét, mely a Sötétség nélkül című dalra készült el. Természetesen 2017-ben is várhatók újdonságok a zenekartól, és több nyári fesztiválra is becsekkolt már a csapat. „Koncertek, rengeteg próba és új dalok írása vár minket 2017-ben. Szeretnénk az ősszel új dalokkal-klippel jelentkezni és év végén vagy 2018 elején egy új nagylemezt megjelentetni!”

Zaťko Ervin, aTEMPO.sk