Amerikai autós hétvége jó zenékkel

Idén július 22-én és 23-án (szombat, vasárnap) kerül megrendezésre a V8 Meetings szervezésében az Amerikai Autós Hétvége (American Car Weekend ’17), Dunaszerdahelyen a Sikabonyi Reptéren.

Az eseményre száznál is több amerikai- és veteránautót valamint motorost várnak Szlovákiából, Magyarországról, Csehországból, Ausztriából, Lengyelországból és Olaszországból. A hétvégére kilátogatók élvezhetik a hamisítatlan amerikai légkört, amit a ritka autók biztosítanak.

Amerikai Autós Hétvége

Az este folyamán zenés programokkal, rockabilly és rock’n’roll koncertekkel biztosítják a kiváló hangulatot. Fellépnek a zseniális The Rockefellas, The Butchers, a KerecseN, és a PaRamones együttesek.

Megrendezik a már hagyománnyá vált leghangosabb autó versenyt (kipufogó hangnyomás mérés) és gumiégetés, valamint lesz felnikitartóverseny, gumihajítóverseny, sörivóvereny és természetesen tombola érdekes nyereményekkel. Az autók közül díjazzák továbbá a legöregebb, és a legszebb (közönség szavazati alapján) autókat.

A rendezvény sztárvendége a Knight Rider filmekből mindenki által ismert K.I.T.T. teljesen eredeti replikája.

Amerikai Autós Hétvége

A belépő ára 3 euró, mely tartalmazza a sátorhelyet is. Amerikai, veterán autósoknak a jegy ára két személyre szól, a sátorhelye melletti parkolóval. Motorosoknak és látogatóknak egy személyre szól a belépőjegy. Tíz éves kor alatt a belépés ingyenes, de kizárólag szülői felügyelettel. A látogatók számára kialakított őrizetlen parkolóhely a rendezvény területén kívül helyezkedik majd el.

ATEMPO.sk