Jubilál a Komáromi Borkorzó - mutatjuk a programot

X. Komáromi Borkorzó

Idén tizedik alkalommal rendezik meg Komárom belvárosában, a Klapka téren a három napos Komáromi Borkorzó-t. Ez az a rendezvény, ahol a kulináris élvezetek az isteni nedűvel párban hoznak össze időset és fiatalt, régi cimborákat, komáromiakat és vendégeinket egyaránt. Az idén jubiláló borünnep az elmúlt esztendőhöz hasonlóan idén is a Komáromi Nyár programsorozatának záróakkordját jelenti.

A borkultúra és a zene a világ e táján mindig kéz a kézben járt. E hagyomány őrzését és továbbörökítését a Komáromi Borkorzó indulása óta magáénak vallja. Az idei jubileumi évben minőségi zenéről Radics Gigi és Zuzana Smatanová mellett az Elán Forever, a Frees, az Arizóna és a Locomotiv Revival Band gondoskodik.

A borok terén megízlelhetjük a komáromi borászok szorgos munkájának eredményét. Magyarországról Villány, Szlovákiából az Elesko képviseli idén régióját. A szokásnak megfelelően ismét az Anglia parkban kerül megrendezésre a város szülöttéről, a nagy mesemondóról elnevezett Jókai Bablevesfőző Verseny is.

A részletes program

Szeptember 14. (csütörtök)

18.30 Elán Forever
21.00 Radics Gigi

 

Szeptember 15. (péntek)

18.30 Frees
21.00 Zuzana Smatanová

 

Szeptember 16. (szombat)

18.30 Locomotiv Revival Band
21.00 Arizóna

ATEMPO.sk