Ingyenes koncertek és finom nedű a Borhídon Esztergomban – részletes program

Borhíd Fesztivál és Borünnep

15 borrégió, közel 150 féle bor, sok-sok koncert, vásártér, élő kívánságműsor és az elmaradhatatlan jó hangulat - ez mind jellemzi az idei Borhíd Fesztivál és Borünnepet, amelyet október 6-8-ig rendeznek meg Esztergomban.

A háromnapos ingyenes fesztiválra az ország több pontjáról érkeznek kiállítók, lehet majd kóstolni borokat Balatonfüredről, Etyekről, Szekszárdról, Neszmélyről és természetesen a villányi borok sem maradnak ki a sorból.

Az Borhíd a jó borok mellett a zenéről is szól. A fesztivál egyik kiemelt célja, hogy a fiatalságot is megmozgassa és népszerűsítse a kulturált borfogyasztást, a minőségi borokat. A rendezvény mindhárom napján, már kora délutántól a korosztály körében elismert zenekarok koncertjei szórakoztatják majd a látogatókat.

Az Ocho Macho, a Punnany Massif és Sub Bass Monster mellett ott lesz a Zaporozsec, a Zion Refresh, és a Koalabell is. Jönnek az Udvarias Idegenek, a Fák Alatt Zenekar, a Kései Kitérő, A Láma Dalai, a Twentees és a Meztelen Diplomaták. A helyi és térségben élő zenekarok is teret kapnak, zenél majd az esztergomi Delight Inc. és a csolnoki Blues and Roll.

Egy meglepetéssel is készülnek a szervezők. A hamarosan Esztergomban is megszólaló Forrás Rádió elsőként a Borhíd fesztiválról jelentkezik be, méghozzá egy élő kívánságműsorral! Szombat délután tehát bárki a helyszínről élőben kérheti kedvenc dalait!

Mindezek mellett természetesen számos vásározóval, cateringessel telik majd meg a Kis-Duna sétány, úgyhogy vásárfia nélkül és korgó gyomorral biztosan nem mennek majd haza a látogatók.

A rendezvénynek október 6-8-ig idén is a Mindszenty tér, a Kossuth híd, az Erzsébet park és a Kis-Duna sétány ad otthont.

Borhíd Fesztivál és Borünnep

Program

Október 6. (péntek)

15.00 Udvarias Idegenek
16.30 Fák Alatt Zenekar
18.30 Zaporozsec
21.00 Ocho Macho

 

Október 7. (szombat)

12.30 Blues and Roll
15.00 Kései Kitérő
16.30 Twentees
18.30 Zion Refresh
21.00 Punnany Massif

 

Október 8. (vasárnap)

13.00 Delight Inc
15.00 A Láma Dalai
16.30 Meztelen Diplomaták
18.30 Koalabell
21.00 Sub Bass Monster

ATEMPO.sk