Felvidéki gitárhősök találkoznak Dunaszerdahelyen

Hamarosan, november 11-én a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban megrendezésre kerül a Guitar Heros From Felvidék című koncertest, amely folyamán 5 zenekar mutatkozni be a közönségnek. Az est főzenekarai a somorjai The Butchers, valamint a portálunkon debütáló Bitango zenekar lesz.

 

A The Butchers zenekar a helyi közönség számára jól ismert, hiszen már számtalanszor léptek fel Dunaszerdahelyen és környékén. A csapat olyan rock és blues zenei fesztiválokon játszott már, mint a pozsonyi Livin Blues vagy a Topfest, amely Szlovákia legnagyobb blues és rock zenei rendezvényei. Az együttes többször adott koncertet külföldi fesztiválokon is, Magyarországon, Csehországban, Szlovéniában, valamint Lengyelországban, ahol az ország legnagyobb blues eseményén, a Suwalki Blues Fest-en léptek fel. Az együttesről említést tettek már Finnországban és Kanadában is. Olyan elismert előadók és zenészek előtt sikerült fellépniük, mint a Quimby, Kistehén, Magna Cum Laude, Zenevonat, Török Ádám vagy Little G. Weevil.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A Bitango zenekar a Csintalan testvérek legújabb projektje. Nemrég debütált az első videoklipjük Potyautas címmel portálunkon. Ez lesz a bemutatkozó fellépésük, mely során régebbi Undermind számokat is felcsendülnek majd.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az est folyamán fellép még a Túlontool hip-hop-rock zenekar, valamint a gastro-metal stílust képviselő Hope Red, akik egy kisebb videót is készítettek a közelgő koncert alkalmából.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az afterparty-t a Henry Porter Band fogja biztosítani.

ATEMPO.sk