Magyar-szlovák ska buli lesz Budapesten

Magyar-szlovák ska buli lesz Budapesten

Mi történik, ha egy tányér sztrapacska után letolsz pár hortobágyi palacsintát? Vélhetően mozdulatlanra eszed magad. De ha a szlovákok elsőszámú reggae/ska zenekarát, a Polemicet, és a magyarok kedvenc ska egyletét, a Pannonia Allstars Ska Orchestrát teszteled egymás után, akkor mozdulatokban gazdag pillanatoknak lehetsz részese. A zenés kardioedzésnek eljött az ideje: február 23-án a két banda csapatja a Barba Negra Clubban.

 

 

A Pannonia Allstars Ska Orchestra fél éve adott utoljára hagyományos koncertet Budapesten, így már nagyon itt volt az ideje, hogy előmerészkedjenek barlangjukból. A ska birodalom magyarországi uralkodói február 23-án Budapesten, a Barba Negra Clubban muzsikálnak. S ha már lúd, legyen kövér, északi kollégájuk, a szlovákok legnépszerűbb ska zenekara, az idén 30 éves Polemic is fellép az est folyamán. A két együttes életében sok a közös: mindkettő bejárta Európát, fellépett számtalan fesztiválon, nem csak a ska követőinek körében ismert, sőt még olyan kapcsolódási pont is van, hogy mindketten dolgoztak Dr.Ring-Ding-gel. Az évek során jó néhányszor léptek fel együtt és nem csupán egy-egy koncertet adtak közösen, hanem közös turnén is voltak.

 

 

A Pannonia Allstars Ska Orchestra a budapesti buli után folytatja a muzsikálást vidéken: február 24-én Szombathelyen, március 30-án Miskolcon, 31-én Dunaújvárosban, április 6-án Kecskeméten és 30-án Esztergomban énekel KRSa, a PASO örökmozgó énekese magyar ételekről, köztük a hortobágyi palacsintáról.

 

ATEMPO.sk