Még élni akarok! - Jimmy Musical Komáromban és Pozsonyban is (+JÁTÉK)

Még élni akarok! - Jimmy Musical Komáromban és Pozsonyban is (+JÁTÉK)

A név, melyet mindenki ismer. Dalok, melyeket sosem tévesztünk össze. A zenei élet meghatározója volt, akit valamennyien csak Királyként emlegetünk ma is. Szeretnivaló férj, családapa, a hűtlenség megtestesítője? Megosztó jelenségét 16 évvel a tragédia után is sokat emlegetjük. Idézzük fel közösen slágereit, emlékezzünk együtt legismertebb dalaival.

2018. áprilisában Komáromban és Pozsonyban is bemutatásra kerül a Jimmy Musical a Sziget Színház előadásában. Egy musical, mely méltó módon állít emléket a magyar zenei élet Királyának, az örök és megismételhetetlen Zámbó Jimmy-nek.

Április 12. Komárom – VMK /19.00/
Április 20. Pozsony – Istropolis /19.00/

 

Jimmy

 

Az előadásokra a jegyek kaphatók a ticketportal hálózatában. A pozsonyi előadásra Dunaszerdahelyen a FOCUS MUSIC SHOPBAN, Somorján a Molnár könyvesboltban és Galántán a Molnár könyvesboltban válthatók belépők.

Jegyek a pozsonyi előadásra

A-D szektor – 13 euró
C bal és B jobb szektor – 18 euró
C jobb és B bal /szemben a színpaddal/ - 23 euró

JÁTÉK: Ha szeretnél páros belépőt nyerni a pozsonyi előadásra, akkor nyilvánosan oszd meg Facebook oldalunkról cikkünket és hozzászólásként írd be, hogy Megosztva. A sorsolás eredményéről portálunkon és Facebook oldalunkon értesítjük olvasóinkat. Sok sikert kívánunk :-)

ATEMPO.sk