Bor, jókedv, barátság és persze jó zene a Garammenti Nyitott Pincékben

Bor, jókedv, barátság és persze jó zene a Garammenti Nyitott Pincékben

Idén is megrendezik a Garammenti Nyitott Pincék fesztivált augusztus 3-4-én. A garamkövesdi pincesorokon 10 pincében, két színpadon és egy előadósátorban zajlanak majd az események, illetve a helyi katolikus templom is helyt ad egy komolyzenei koncertnek.

Az idei év zenei előadói többek közt a Little Symphony, Dalarema, Varjos zenear, Karlie Rootz és Kardos-Horváth János (ex-Kaukázus).

Pénteken Bordaltalálkozóra kerül sor, melyre várják a dalos-nótás kedvű borbarátok jelentkezését emailben vagy telefonon (geonczeol.attila@gmail.com vagy +421 903 506-760), illetve a közös éneklésbe a helyszínen is érdemes bekapcsolódni.

Idén az előadósátorban szombaton 3 rövid előadást hallgathatnak végig a vendégek. A tönkölybúzáról (dr. Kalmár Gergely), ökológiai állattartásról (Góra Róbert) és a garammenti borokról (Geönczeöl Attila) lesz szó. Közben a közeli kisszínpadon gyermekműsorokra kerül sor. Az előadásokban, gyermekműsorokban, gasztronómiai kínálatban közreműködik többek között az Ipolyszalkai Tájház és a szalkai Gasztrofarm is.

A rendezvényre a belépés díjtalan, a borkóstoláshoz pohár és kóstolójegyek a helyszínen vásárolhatók.

RÉSZLETES PROGRAM

ATEMPO.sk