Bereczki Zoltán, Tóth Gabi és TNT koncert lesz Esztergomban – jön a Lampionos felvonulás és Majális

Bereczki Zoltán, Tóth Gabi és TNT koncert lesz Esztergomban – jön a Lampionos felvonulás és Majális

Akkor és Most Jármű Expo, sztár fellépők, remek koncertek, tűzijáték, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat április 30-a és május 1-e között a Fesztiválszigeten Esztergomban a Rugby Club rendezvényterületén. A programokra a belépés INGYENES.

A 2019-es Lampionos felvonulás és Majális, illetve az Akkor és Most Jármű Expo összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot és a hagyományok őrzése mellett valami újat, pezsdítőt hozzanak az esztergomi életbe.

 

 

Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt.

A programok április 30-án az Akkor és Most Jármű Expo 13.00 órai megnyitójával indulnak. Az esemény alkalmával ellátogat Esztergomba a EMeRTon-díjas kiváló énekes Bereczki Zoltán 17.30-as kezdéssel, akit a TNT Track és Dj Dominique fog követni az este folyamán.

Április 30-án az Akkor és Most Jármű Expo mellett a Lampionos Hajós Felvonulás, illetve a Tűzijáték is színesíteni fogja a programokat.

Május 1-jén továbbra is megtekinthető lesz az Akkor és Most Jármű Expo, mellyel párhuzamosan Oszvald Marika, a Kaméleon zenekar, illetve Tóth Gabi koncerten vehetnénk részt a rendezvényre kilátogatók.

 

RÉSZLETES PROGRAM

ATEMPO.sk