Jubilál a Mézfesztivál Inámban – ingyenes programok, sütiverseny, mézkirálynő-találkozó

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Mézfesztivált Inámban. A jubileumot július 6-án ingyenes programokkal ünneplik, ahol továbbra is a méz áll majd a középpontban.

Lesz mézesssüti-verseny, mely finomságokat szakmai zsűri bírálja el Auguszt József (cukrászmester a budapesti Auguszt cukrászdából) és Neviďánsky István (cukrász, a párkányi Vénus cukrászdából) összeállításban. A fődíj egy hosszú hétvége a visegrádi négycsillagos Hotel Visegrád szállodában 2 személyre, félpanzióval. A jelentkezőket június 30-ig várják.

A fesztiválhoz évek óta szorosan kapcsolódik a Mézkirálynő választás is. A szervezők a jubileumon viszont az elmúlt évek során megválasztott királynőknek adnak teret és mutatják be őket a közönségnek.

Nem maradhatnak el a zenés programok sem, amit Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművész nyit, de láthatjuk, hallhatjuk az Adagio triót, a Defekt Duót, lesz Operett gála Kállai Bori, Berkes János, Teremi Trixi, Kiss Zoltán és az Ördöglovas Tánckar közreműködésével, a nap végén pedig 35 éves jubileumi koncertet ad a 3+2 együttes is.

EZ, ATEMPO.sk
Fotomontázs: ATEMPO.sk