Gál Tamás és Kiss Szilvia őszintén a szabadúszó színjátszásról, harmóniáról, szerep-házasságokról és házassági szerepekről

Hogy látják ma a hazai szabadúszó és alternatív színjátszás helyzetét? Tanít vagy inkább nevel a színház – és mire? Egy kőszínház hiánya lehetőség vagy inkább akadály a számukra? A sok közül melyik szerepükre a legbüszkébbek? Létezik-e helyes arány színpadi dráma és musical között? Meddig lehet büntetlenül ennyit úton lenni és dolgozni? Mi a titka a magánélet és a munka szerencsés összefonódásának? Irigyelnek-e valamit a másikban? Van-e olyan szerepálmuk, amit eljátszanának? Van-e főszerep egy házasságban és változó-e a szereposztás a kapcsolatukban?

Népszerű felvidéki színészpárosunk Gál Tamás, Deszka- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, valamint felesége Kiss Szilvia, színésznő lesz a Kikötő decemberi vendége, melyre ezúttal is a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házaban kerül sor december 19-én, csütörtökön 18.00 órától.

Az est házigazdája Bödők Gergely, történész. Az esemény látogatóinak felajánlásait vagy tetszés szerinti adományát ezúttal is jótékony célra fordítják: a Béke utcai gyermekotthon számára juttatják el.

ATEMPO.sk