INDIÁN: Megjelent az Anna and the Barbies jubileumi nagylemeze

Megjelent az idén 15. születésnapját ünneplő rockbanda „Indián” című jubileumi nagylemeze. Az új album az Anna and the Barbies egyik legkiforrottabb munkája, amely brutális őszinteséggel járja körül a XXI. századi életet feszegető problémákat és kérdéseket.

A zenekar megalakulásának 15. évfordulóját egy különleges duplakoncerttel ünnepelték meg a Nemzeti színházban, ahol az „Indián” című produkciót adták elő. A Pásztor Anna által rendezett darab a technológia, a modern világ kiüresedésével szembesítette a közönségét.

A színházi előadással megegyező című nagylemez hasonló témákat dolgoz fel kilenc húsbamarkoló dalon keresztül – amelyek férfi-nő kapcsolatokról, rocksztár létről, magányról, csalódásról, szexről és a modern életről szólnak.

„Az „Indián” az elmúlt két év története egy lemezbe csomagolva, illetve retrospektív az elmúlt tizenöt évre.” – tette hozzá Pásztor Anna. „Érezni, tapintani lehet, ahogy kifinomult a zenekar az évek alatt. Nagyon büszke vagyok az elkészült munkánkra, és alig várom, hogy élőben is játszhassuk a dalokat!"

 

Anna and the Barbies

 

DALLISTA: Indián

1. Rockstar
2. Játék az egész
3. Had' Lássam a kezeket
4. Dobd el
5. 100 év magány
6. Ne csináld!
7. Húr
8. Vörös ház
9. Nagyon hagyom

 

December 11-én, a megjelenés napján az együttes dedikálást és közönségtalálkozót tart Budapesten a Kerepesi úti MOL kúton, az „Indián” dalait pedig többek között az együttes évzáró koncertjén hallhatjuk élőben, december 28-án a Barba Negrában!

 

NÉZD MEG: Álmatlan – itt az Anna and the Barbies film

 

EZ, ATEMPO.sk