Indul a Depresszió lemezbemutató turnéja

Miután már a megjelenés napján aranylemez státuszt ért el a Depresszió új nagylemeze, A folyamat zajlik... című album teljes anyagát ingyen meghallgathatóvá tette a csapat a Youtube csatornáján.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A MAHASZ Lista első helyén nyitó korongot most egy országos turné keretében mutatja be a zenekar, amiről így nyilatkoztak:
"Nagyon izgatottan várjuk már a turnét. Bár lemezt és videoklipet készíteni is szeretünk, de a zenekar főprofilja mégiscsak a koncertezés, ami egy friss album megjelenése után még izgalmasabbá válik. Estéről-estére 5-6 új dal is elhangzik majd a turnén, és jó lesz végre élőben is bemutatni, hogy min dolgoztunk az elmúlt 3 évben. Amellett, hogy ez egy lemezbemutató turné, az is exkluzivitást ad az őszi országjárásunknak, hogy különleges vendégként elkísér minket a Rómeó vérzik zenekar is, akik előtt a Burnout nyitja majd az estéket"

November 7-én indul a turné Pécsett, és ezt követően Kecskeméten, Egerben, Miskolcon, Szombathelyen, Győrben, Debrecenben, Tatabányán, Veszprémben, Szolnokon, Szegeden és Budapesten mutatja be új lemezét a zenekar 2014-ben. November 21-én a szombathelyi Arena Savariaban a 10 éves Road zenekarral, valamint a 25. jubileumát ünneplő Tankcsapdával ad nagyszabású közös koncertet a Depresszió. November 28-án a debreceni Lovardában készülhet mindenki egy hatalmas Rock-bulira a Rómeó vérzikkel, a Roaddal, a Burnouttal és a Depresszióval.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}
Így készült az új lemez

 

A hivatalos Lemezbemutató koncertre December 20-án kerül sor a budapesti Barba Negrában:
"Ez lesz a hivatalos lemezbemutató koncert, tehát igyekszünk alaposan megadni ennek a módját. Valamivel hosszabb műsort játszunk majd, mint a turnén. Hang és-fénytechnika szempontjából is igyekszünk odatenni a bulit. Ez lesz egyben az évzárónk is, ami után több hónapig nem koncertezünk majd, tehát rendesen kitomboljuk magunkat a színpadon. Az este folyamán vendégül látjuk a Burnoutot, az Insane-t és a Rómeó vérziket is, tehát egy súlyos estére készülhet mindenki."

A folyamat zajlik... Turné 2014 Ősz:

11.07. Pécs - Est Café
11.08. Kecskemét - Teka
11.14. Eger - Gödör
11.15. Miskolc - Helynekem
11.21. Szombathely - Arena Savaria
11.22. Győr - Bridge
11.28. Debrecen - Lovarda
11.29. Tatabánya - Roxxy
12.05. Veszprém - Expresszó
12.06. Szolnok - Váróterem
12.13. Szeged - IH Rendezvényközpont
12.20. Budapest - Barba Negra

aTEMPO.sk